Ucraina prelungeşte carantina până pe 31 decembrie
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Ucraina prelungeşte carantina până pe 31 decembrie

Guvernul Ucrainei a decis prelungirea aşa-numitei „carantine adaptive”, impusă pentru a opri răspândirea noului coronavirus, din cauza creşterii noilor îmbolnăviri.

„Carantina adaptivă”, o procedură prin care autorităţile pot menţine sau institui restricţii antiepidemice, a fost prelungită până pe 31 decembrie 2020. În plus, Guvernul de la Kiev a înăsprit măsurile restrictive, astfel că manifestările sportive în interior se vor desfăşura fără spectatori, iar competiţiile care sunt parte a unor turnee internaţionale vor putea avea spectatori doar în urma unei autorizaţii speciale emise de Ministerul Sănătăţii din Ucraina, potrivit Rador.

Prin urmare, toate meciurile campionatelor şi Cupei Ucrainei se vor disputa fără spectatori. Pentru meciurile internaţionale, cluburile de fotbal vor trebui să obţină o permisiune specială de la autorităţi. Bilanţul epidemiei de coronavirus în Ucraina a ajuns la 276.177 de cazuri de infectare şi 5.229 de decese. În ultimele 24 de ore, autorităţile ucrainene au raportat 5.590 de noi cazuri de coronavirus şi 107 decese. De la începutul epidemiei, 118.699 de ucraineni s-au vindecat de COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI