Maratoane de vaccinare anti-COVID-19, organizate în mai multe localităţi, în acest weekend
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Maratoane de vaccinare anti-COVID-19, organizate în mai multe localităţi, în acest weekend

În acest weekend, 24-25 iulie, vor fi organizate acţiuni de informare şi vaccinare împotriva COVID-19 în mai multe localităţi din Republica Moldova, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Un maraton de imunizare va fi organizat la Căuşeni, sâmbătă, 24 iulie, în intervalul orelor 08:00 – 17:00. Punctele de vaccinare vor fi amenajate în cadrul Centrului sportiv multifuncţional din oraşul Căuşeni, str. Mihai Eminescu 29/A. Evenimentul este organizat cu suportul IMSP Centrul de Sănătate Căuşeni, Spitalul Raional „Ana şi Alexandru” şi administraţiei publice locale. 

Un alt maraton al vaccinării împotriva COVID – 19 va fi organizat şi în raionul Ialoveni. Potrivit ialovenionline.md, duminică, 25 iulie, doritorii de a se imuniza sunt aşteptaţi la Centrul de Sănătate Costeşti şi Centrul de Sănătate Ialoveni, de la ora 09:00 pana la ora 15:00.

Totodată, duminică, 25 iulie, în câteva localităţi din raionul Edineţ, precum Trinca, Constantinovca şi Tîrnova, vor fi organizate echipe mobile care vor merge din casă în casă pentru informarea şi vaccinarea doritorilor de a se proteja de virus. 

Similare
RECOMANDĂRI