75% din ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Securitate au fost imunizaţi cu ambele doze de vaccin anti-Covid-19
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

75% din ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Securitate au fost imunizaţi cu ambele doze de vaccin anti-Covid-19

75% din ofiţerii de informaţii şi circa 65% din numărul de alte persoane eligibile deservite de către Direcţia medicală a SIS au fost vaccinate complet contra COVID-19.

„Este de datoria noastră să fim vârful de lance în lupta cu pandemia şi să îi motivăm pe cetăţenii Republicii Moldova să se imunizeze. Pe fundalul unor campanii de dezinformare anti-vaccinare, Vă asigurăm prin propriul exemplu că aceasta este cea mai sigură şi necesară cale pentru a reveni la normalitate şi libertatea de altă dată” a declarat şefa Direcţiei medicale a SIS.

Imunizarea împotriva COVID-19 rămâne o prioritate pentru Serviciul de Informaţii şi Securitate, în acest sens, instituţia implementează o strategie de „ultima sută de metri” pentru a asigura inocularea completă a personalului SIS, menţionează instituţia.

Ofiţerii de informaţii susţin în continuare importanţa şi necesitatea vaccinării şi îndeamnă cetăţenii Republicii Moldova care încă nu au reuşit să se imunizeze, să le urmeze exemplul şi să contribuie personal la lupta împotriva COVID-19, mai ales că vaccinarea anti COVID este gratuită şi uşor accesibilă.

Similare
RECOMANDĂRI