53,7 % din efectivul Poliţiei de Frontieră, imunizat împotriva Covid-19
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

53,7 % din efectivul Poliţiei de Frontieră, imunizat împotriva Covid-19

53,7% din efectivul Poliţiei de Frontieră a fost imunizat împotriva Covid-19, ciclul complet.

Un număr de 1 751 poliţişti de frontieră sunt vaccinaţi împotriva Covid-19, dintre care 1 634 de angajaţi au administrat şi cea de-a doua doză de vaccin. Cei mai exemplari la capitolul vaccinare antiCovid-19 sunt lucrătorii medicali, imunizaţi 100%, fiind urmaţi de elevii şi cadrul didactic al Centrului de Excelenţă în Securitatea Frontierei cu o rată de imunizare – 90%, dar şi peste 80% din personalul mai multor Sectoare ale Poliţiei de Frontieră, cum ar fi Cosăuţi, Costeşti, Stoianovca, Olăneşti.

În perioada minivacanţei au activat echipaje mobile de vaccinare, unde poliţiştii de frontieră au avut posibilitatea imunizării chiar la locul de muncă. În acest sens, un număr de 150 de angajaţi au acceptat să se vaccineze, conştientizând pericolul care îl prezintă pentru sănătate Covid-19. Echipajle mobile periodic îşi vor reactiva misiunile şi vor merge repetat prin Sectoarele Poliţiei de Frontieră. 

În prezent sunt active şapte cazuri în care angajaţii Poliţiei de Frontieră au fost testaţi pozitiv la Covid-19. Toţi poartă o formă uşoară a virusului şi sunt trataţi la domiciliu.

Similare
RECOMANDĂRI