VIDEO. Toate detaliile despre Cerbul de Aur, la un click distanţă pe platforma Braşov Tourism care găzduieşte şi noul site al Festivalului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Toate detaliile despre Cerbul de Aur, la un click distanţă pe platforma Braşov Tourism care găzduieşte şi noul site al Festivalului

Puţin timp ne mai desparte de întâlnirea cu artiştii de top care vor fi prezenţi la Festivalul International Cerbul de Aur. Toate detaliile despre serile de spectacol dar şi despre locurile frumoase din oraşul de la poalele Tâmpei sunt acum la un click distanţă.

Prin intermediul platformei Braşov Tourism care găzduieşte şi noul site al Festivalului Cerbul de Aur, aflaţi toate noutăţile. 

Ne bucurăm să fim alături de Braşov şi în acest proiect digital. Există mai multe proiecte care s-au unit în acest context respectiv, faptul că şi noi avem pentru Cerbul de Aur un site nou, de altfel în forma sa updatată a fost relansat ieri. Acest site cerbuldeaur.ro va putea fi accesat şi prin intermediul aplicaţiei şi prin intermediul QR codului pe care l-am lansat în acest an, a declarat directorul Festivalului Cerbul de Aur; Smaranda Vornicu.

Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru: Vreau să mulţumesc Televiziunii Romane care din punctul meu de vedere face o treaba extraordinară pentru că promovarea care se face pentru acest eveniment, în mod indirect se face şi pentru Brasov, într-un mod foarte profesionist şi asta nu poate decât să mă bucure.

Cerbul de Aur se va desfăşura iîn perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmis in direct de Televiziunea Română.
TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului din acest an.

Similare
RECOMANDĂRI