VIDEO. Seară de poveste pe scena Cerbului de Aur. Muzica populară românească a amintit de vechile cântece ale lăutarilor
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Seară de poveste pe scena Cerbului de Aur. Muzica populară românească a amintit de vechile cântece ale lăutarilor

Am fost la înălţime, în sensul bun al expresiei, în întreaga lume şi datorită telespectatorilor care s-au uitat la Cerbul de Aur! Televiziunea Romana a mai scris câteva pagini de istorie. Spectacolul care a adunat mii de oameni la unison a fost despre puterea de a fi împreuna, despre talent, aspiraţii curajoase şi sute de oameni care au pus umărul pentru un show impecabil. Ultima seară, deja tradiţională, a fost dedicată folclorului românesc.


Pe scena din Piaţa Sfatului, muzica populară românească a amintit de vechile cântece ale lăutarilor. Artiştii de top ai muzicii populare au fost acompaniaţi de Orchestra „Lăutarii" din Chişinău, condusa de Nicolae Botgros.

Organizatorii festivalului au pregătit publicului o surpriză. La 81 de ani, Gabi Lunca a urcat pe scena Cerbului de Aur şi a cântat o melodie cu un text în premieră.

În a doua parte a spectacolului, Loredana şi trupa Agurida au oferit un show electrizant.

Seara a fost încheiată de Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi, cu show-ul "Zbor de Ciocârlie". Maestrul, cu o interpretare de excepţie, a ridicat publicul în picioare.

RECOMANDĂRI