Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. În Piaţa Sfatului din Braşov se amenajează o scenă impresionantă pentru Cerbul de Aur

Forfotă mare cât e ziua de lungă în Piaţa Sfatului din Braşov. Peste fix o săptămână începe ediţia aniversară a festivalului Cerbul de Aur. Până duminică trebuie să fie gata gradenele pentru spectatori, dar şi scena grandioasă pe care vor urca concurenţii şi invitaţii speciali ai festivalului.

Zecile de mii de oameni care vor privi chiar de la Braşov spectacolul Cerbul de Aur nu vor regreta alegerea făcută. Scena va fi una care îţi va tăia respiraţia, dau asigurări organizatorii. Cifrele sunt impresionante: scena pe care vor cânta nume mari din industria muzică de la noi şi din străinătate va avea 40 de metri lungime şi peste 18 metri înălţime. Lumina şi efectele speciale pregătite vor face că totul să strălucească în cele cinci zile de spectacol.

Acum se lucrează intens şi la amenajarea gradenelor pentru miile de spectori. Iar ca totul să fie perfect, în comandamentul festivalului este alertă maximă. Fiecare detaliu este pus la punct pentru ca întregul eveniment să se desfăşoare în condiţii de securitate maximă. Mai ales că la Braşov vor veni nume mari ale scenei internaţionale.

Festivalul are loc în perioada 29 august - 2 septembrie şi va transmis în direct de TVR.

Similare
RECOMANDĂRI