VIDEO. Festivalul Cerbul de Aur începe miercuri. Accesul în Piaţa Sfatului se face începând cu ora 18.45
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Festivalul Cerbul de Aur începe miercuri. Accesul în Piaţa Sfatului se face începând cu ora 18.45

Totul este pregătit pentru Festivalul Cerbul de Aur. Miercuri va fi dat startul cu o gală dedicată artiştilor care au intrat în istoria Cerbului de Aur - de la Luminiţa Dobrescu primul câştigător român al concursului de interpretare, la Paula Seling şi Corina Chiriac.

Organizatorii au stabilit nişte reguli pentru spectatorii care vor ajunge în Piaţa Sfatului, reguli pe care le găsiţi şi pe site-ul Cerbul de Aur, dar şi la toate cele patru intrări din Piaţa Sfatului.

Spectatorii care au bilet pot intra în zona Pieţei Sfatului începând cu ora 18.45 şi până cel târziu la 20.20. Show-ul începe în fiecare seara la 20.30.

Chiar dacă afară va ploua, umbrelele sunt strict interzise, spectatorii fiind sfătuiţi să aibă la ei pelerine de ploaie.

Organizatorii le mai recomandă spectatorilor care vin la Cerbul de Aur să folosească transportul în comun deoarece locurile de parcare în centru sunt limitate.

„Accesul se va face începând cu ora 18.45 şi va fi permis până în jurul orei 20.15, 20.20. Vom vedea cât de târziu vom putea duce acest prag al accesului şi în funcţie de modul, fluiditatea cu care se face accesul în Piaţa. Vor fi patru puncte de acces. Trei vor fi situate în zona străzii Mureşenilor şi unul în zona străzii Hirscher vor fi 14 porţi distribuite pe zonele de acces”, a spus Smaranda Vornicu, directorul festivalului.

Cei care au abonamente trebuie să le păstreze toate cele cinci zile ale Festivalului.

RECOMANDĂRI