VIDEO. Aurelian Temişan şi Ilinca Avram prezintă prima seară a Festivalului Cerbul de Aur
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Aurelian Temişan şi Ilinca Avram prezintă prima seară a Festivalului Cerbul de Aur

Aurelian Temişan şi Ilinca Avram vor deschide Festivalul Cerbul de Aur. Cei doi vor prezenta Gala Aniversară: 50 de ani de la prima ediţie.

Aurelian Temişan şi Ilinca Avram vor face cuplu în prima seară a Cerbului de Aur, pe 29 august. Amândoi sunt artişti şi sunt obişnuiţi cu scena şi cu publicul. Aurelian Temişan este la a doua experienţă pe scena festivalului, el a prezentat şi la ediţia din 2009

Ediţia aniversară debutează cu o seară de gală dedicată artiştilor care au marcat evenimentul de la Braşov, primul şi cel mai mare Festival Internaţional de interpretare din România. Prima seară este o sărbătoare a laureaţilor Festivalului, de la Luminiţa Dobrescu, primul artist român care a câştigat Marele Trofeu, la Paula Seling, Corina Chiriac sau Răzvan Krivach.

În prima seară vor susţine recitaluri: Gigliola Cinquetti - câştigătoare marelui Trofeu Eurovision Song Contest 1964 şi invitată la a doua ediţie a Cerbului de Aur, în anul 1969, Andra - laureată a ediţiei din 2005, interpretul de fado Paulo Braganza şi trupa The Humans.

Festivalul Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmis în direct la TVR MOLDOVA şi TVR 1 .

Similare
RECOMANDĂRI