Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ultimele pregătiri pentru Cerbul de Aur. Corina Chiriac va susţine un recital pe scena de la Braşov

Miercuri începe ediţia jubiliară a festivalului Cerbul de Aur. Se fac ultimele pregătiri în Piaţa Sfatului, din Braşov. Scena este gata iar concurenţii repetă de zor, în speranţa că vor câştiga premiul cel mare.

Ilinca Avram a avut marţi dimineaţă un invitat special - pe Corina Chiriac care a depănat amintiri de la ediţia din 1971 a Cerbului de Aur, când artista a concurat pe scena festivalului.

În Piaţa Sfatului a fost prezent marţi dimineaţă şi Aurelian Temişan, coprezentatorul Ilincăi Avram în prima seară a Festivalului. El i-a sfătuit pe concurenţii de anul acesta să facă ce ştiu ei mai bine şi să se simtă bine pe scenă.

Scena Cerbului de Aur are o înălţime de 18 metri şi structură de oţel. Este printre cele mai sigure construcţii de acest tip.

Zeci de mii de spectatori sunt aşteptaţi în Piaţa Sfatlui pentru Nicole Scherzinger, James Blunt sau Amy Macdonald. Artiştii şi concurenţii vor cânta pe o scenă grandioasă, un model unicat în Europa de Est.

Încă se mai găsesc bilete pentru Festivalul Cerbul de Aur. Sunt mai multe categorii de tichete pentru care preţurile pornesc de la 50 de lei. Dar cine nu vrea să piardă niciun artist îşi poate cumpăra abonament. Toate informaţiile le găsiţi pe site-ul cerbuldeaur.ro.

Similare
RECOMANDĂRI