Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ritmuri latino la CERBUL DE AUR 2003. Unul dintre cel mai memorabile momente - Ricky Martin

Una dintre cele mai spectaculoase, dar şi mai plătite apariţii ale Festivalului „Cerbul de Aur” îi aparţine vedetei din Puerto Rico, Ricky Martin. Ediţia din anul 2003 a concertului fusese cuprinsă de febra latino, unde starul a susţinut un recital şi a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru postul nostru de televiziune.

Cea de-a 13-a ediţie a festivalului "Cerbul de Aur"de la Braşov a fost, cu siguranţă, una memorabilă pentru fanii lui Ricky Martin. Superstarul a susţinut un concert de aproximativ o oră în seara de deschidere a concursului, iar cei care au avut norocul să cumpere un bilet, au scos din buzunare între 300 de mii şi un milion de lei româneşti. Astfel, prezenţa lui Ricky Martin la Braşov a însemnat un efort financiar colosal, evaluat la peste 300 de mii de dolari.

Pe scena festivalului, Ricky Martin a interpretat o parte dintre hiturile care l-au făcut celebru, cum ar fi „Living la vida loca”, „Vuelve”, „Cup of  life”, „Maria”, dar şi unele melodii din albumul lansat atunci, „Almas del Silencio”.

Pe lângă recital, Ricky Martin a oferit şi un interviu în exclusivitate jurnalistei Raluca Moianu.

Ricky Martin s-a născut la Puerto Rico, pe 24 decembrie 1971. Şi-a câştigat celebritatea graţie prezenţei sale scenice deosebite, fiind considerat unul dintre primii artişti care a cucerit lumea prin ritmurile muzicii latino.

Festivalul “Cerbul de Aur” 2018 va fi organizat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Concursul internaţional are loc în anul Centenarului României şi a semicentenarului “Cerbului de Aur”, motiv pentru care va avea şi un format special.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, iar TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului.
Similare
RECOMANDĂRI