Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ore numărate până la începerea Festivalului „Cerbul de Aur” 2018

Au mai rămas ore numărate până la începerea Festivalului „Cerbul de Aur” 2018. După o pauză de nouă ani, scena de la Braşov va fi cuprinsă din nou de febra recitalurilor şi a evoluţiilor inedite. Colega noastră, Cătălina Russu, a încercat să afle impresiile şi emoţiile conaţionalilor noştri în legătură cu acest eveniment.

Cerbul de Aur este festivalul aştetat cu sufletul la gură de milioane de telespectatori din toată lumea. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Televiziunea Română, iar astăzi încercăm să află ce emoţii, dar şi amintiri au conaţionalii legate de acest mare concert

Festivalul “Cerbul de Aur” 2018 va fi organizat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Concursul internaţional are loc în anul Centenarului României şi a semicentenarului “Cerbului de Aur”, motiv pentru care va avea şi un format special. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, iar TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului.

RECOMANDĂRI