Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Nicole Scherzinger, vedeta Galei Festivalului “CERBUL DE AUR“ 2018

Seara de Gală a Festivalului “Cerbul de Aur“ 2018 va rămâne una memorabilă, de neuitat pentru fanii evenimentului organizat de TVR: celebra Nicole Scherzinger, lead singer al trupei Pussycat Dolls, va urca pe scena din Piaţa Sfatului cu un recital incendiar. Cu peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare din întreaga lume, vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România la “Cerbul de Aur” şi în direct la concertul transmis de TVR pe 1 septembrie.

“Stickwitu”, “Don’t Cha” sau “Buttons” sunt câteva dintre hiturile pe care le-au fredonat milioane de oameni şi pe care le-au dansat cu toţii. După ce a urcat în Top 10 Billboard Hot cu hiturile lansate alături de Pussycat Dolls,  Nicole a urmat o carieră solo, colaborând cu artişti precum Enrique Iglesias, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, Snoop Dogg, Timbaland şi 50 Cent.

La Braşov, Nicole Scherzinger va interpreta atât hiturile lansate solo, cât şi cele cântate alături de Pussycat Dolls. Aceasta şi-a asociat numele cu numeroase branduri de frumuseţe şi produse sănătoase. Iar, de puţin timp, vedeta muzicii internaţionale şi-a lansat propriul parfum. Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare şi actriţă, Nicole şi-a legat numele şi de o serie de show-uri TV de succes. În 2001, a câştigat prima ediţie de „Popstars”, iar în 2010, “Dancing with the Stars”.

Secţiunea concurs a festivalului va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu sau unul dintre premii. Desfăşurat în perioada 29 august – doi septembrie, în anul Centenarului României şi a semicentenarului “Cerbului de Aur”, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o gală a festivalului, spectacolul România Centenar şi alte evenimente. Ediţia din acest an va avea loc în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, iar TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului.
RECOMANDĂRI