Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mesaje muzicale de la vedetele care vor participa la "CERBUL DE AUR" 2018

Festivalul "Cerbul de Aur" a ajuns în 2018 la cea de-a 18-a ediţie, iar pe scena de la Braşov vor urca artişti de renume din industria muzicală românească şi internaţională. La 50 de ani de la prima ediţie, spectatorii din Piaţa Sfatului şi telespectatorii televiziunii publice române vor urmări vocile momentului.

Pe pagina de facebook a festivalului au apărut mai multe mesaje video de la participanţii din anul acesta.

Cu ocazia recitalului pe care îl va susţine la "Cerbul de Aur" 2018, Edvin Marton va interpreta în premieră mondială, o piesă de pe noul său album, la o vioară Stradivarius fabricată în anul 1699 şi evaluată la 7 milioane de dolari. A scris într-un mesaj că este bucuros că se întoarcă în România, ţara care are un loc aparte în inima lui. 

Un mesaj muzical a fost publicat şi de către Damiano Borgi, finalist al concursului de interpretare din acest an.

Cei care vor decide câştigătorii din acest an la festival vor fi: Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu. 

Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România şi, în mod tradiţional, la Braşov. Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele organizate în cadrul festivalului adunând de un număr impresionant de spectatori şi telespectatori din întreaga lume. 

TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului din acest an.
RECOMANDĂRI