Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Iulia Vântur, pregătită pentru marele show. Vedeta va prezenta Festivalul Cerbul de Aur, alături de actorul italian Gabriel Garko

Iulia Vântur a lăsat India pentru Cerbul de Aur. Vedeta a revenit în ţară special pentru Festivalul de la Braşov. Iulia va prezenta serile de concurs şi Gala Festivalului, alături de starul italian Gabriel Garko. Vedeta ne-a mărturist că prezentarea Festivalului Internaţional de Interpretare este un vis din adolescenţă, când urmărea cu mare plăcere show-ul de la Braşov.

Iulia Vântur s-a întors în România ca să prezinte Festivalul Cerbul de Aur. Frumoasa vedetă s-a întâlnit cu producătorii TVR ca să pună la punct ultimele detalii pentru serile magice de la Braşov.

Iulia Vântur, prezentatoarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur: Sunt foarte pregătită. Desigur, am foarte mari emoţii pentru că e un festival atât de important pentru români. Eu una am nişte amintiri atât de frumoase, îmi aduc aminte de copilărie, de adolescenţă, de serile alea superbe din Piaţa Sfatului. Îmi aduc aminte că am ratat un recital pe care îmi doream să-l văd atât de tare: recitalul lui Ricky Martin.

Iulia Vântur va prezenta serile de concurs şi Gala Festivalului Cerbul de Aur, alături de actorul italian Gabriel Garko.

Iulia Vântur, prezentatoarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur: Atâta vreme cât venim cu energie bună şi cu dorinţa de a face lucruri frumoase împreună, cred că o să fie perfect. Abia aştept să ajung acolo, să urc pe scenă şi să mă bucur de festival.

Anul acesta, organizatorii au pregătit o ediţie specială cu multe concerte susţinute de artişti de top din ţară şi străinătate. Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Edvin Marton, Andra, Delia şi Loredana sunt doar câteva dintre vedetele care vor cânta pe scena Festivalului Cerbul de Aur.

Iulia Vântur, prezentatoarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur: Mă bucur că pot să prezint festivalul ăsta de muzică şi să cunosc artişti de peste tot din lume. Aş dori foarte tare să văd recitalul lui James Blunt. Îl apreciez foarte mult ca artist.

Actriţă şi cântăreaţă, Iulia Vântur se bucură de o carieră de succes în India. Pe plan internaţional a debutat cu rolul din filmul hollywoodian „Bunraku" şi s-a lansat în industria Bollywood cu filmul „O teri". Iar primul ei videoclip "„Every Night & Day" a avut un succes răsunător în India.

Între timp, la Braşov se construieşte o scenă grandioasă pentru un festival memorabil. Asta promit organizatorii Cerbului de Aur.

Cele cinci seri de spectacol vor fi transmise în direct de TVR1 şi TVR MOLDOVA. 

Similare
RECOMANDĂRI