Iulia Vântur, gazda Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Iulia Vântur, gazda Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018

Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur. Vedeta va prezenta, alături de starul italian Gabriel Garko, serile de concurs şi Gala Festivalului.

Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur. Actriţă şi cântăreaţă, cu o carieră fulminantă în India, Iulia se va reîntâlni cu fanii din ţara noastră la Cerbul de Aur, în direct la Televiziunea Română. Vedeta îi  va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera Festivalului, dar şi pe artiştii care vor susţine recitaluri în spectacolele din 30, 31 august şi 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans şi Carla’s Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piaţa Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România graţie rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect”. Cei doi artişti vor găzdui serile de concurs şi Gala Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

Iulia Vântur, prezentatoare de televiziune, actriţă, model şi cântăreaţă, şi-a început cariera la 15 ani şi a avut doar job-uri care i-au plăcut. Timp de 8 ani, a prezentat show-ul „Dansez pentru tine” împreună cu Ştefan Bănică Jr şi a fost prezentatoare de ştiri timp de 10 ani, din 2006 prezentând ştirile în prime time şi week-end.  Iulia apare şi într-o ipostază cu totul diferită, fiind prezentatoarea unui reality show de succes.

A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, fiind cunoscută şi pentru spectacolele susţinute la cele mai importante premii internaţionale din industria Bollywood în Thailanda şi SUA, spectacole echivalente Oscarului American.

În 2008, Iulia îşi începe cariera internaţională, cu rolul din filmul Hollywoodian „Buraku” şi se lansează cu succes în industria Bollywood cu filmul „O teri”.  În 2011, Iulia debutează în teatru cu musical-ul inspirat din viaţa lui Toulouse Lautrec, în regia lui Horaţiu Mălăele, alături de George Ivaşcu. Anul 2018 îi aduce Iuliei un succes răsunător în India, cu primul ei videoclip „Every Night & Day" (videoclip realizat în colaborare cu artistul Himesh Reshammiya) şi cu multe alte piese realizate în colaborare cu artişti de top din India.

Pe lângă toate aceste reuşite profesionale, Iulia este cunoscută şi pentru implicarea în campanii umanitare precum Let's Do It Romania, susţinând Tree of Paper, victimele atacurilor cu acid şi multe altele.

Desfăşurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, în anul Centenarului României şi semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.

La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului vor susţine recitaluri James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton şi vedeta Galei, Nicole Scherzinger.

Secţiunea concurs a Festivalului va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte premii.

Biletele pentru Festival sunt disponibile pe site-ul Eventim şi  în reţeaua partenerilor săi: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta si Humanitas.

Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul oficial al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur: http://cerbuldeaur.ro

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Similare
RECOMANDĂRI