Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Forfotă în Piaţa Sfatului din Braşov. Se lucrează la scena Festivalului Cerbul de Aur

La Braşov se lucrează de zor la scena pe care vor urca concurenţii dornici să cucerească trofeul Cerbul de Aur. Se montează decorurile şi, în curând, vor fi gata şi gradenele dedicate spectatorilor. Încep să vină în oraş şi primii artişti care participă la festival.

Directorul Festivalului "Cerbul de Aur", Smaranda Vornicu Shalit: Se lucrează intens la această scenă din spatele meu, una dintre cele mai mari din România. S-a instalat deja o parte din scenotehnica necesară, colegii din TVR lucrează şi la elementele de decor care o vor face una spectaculoasă.

Zeci de tone de echipamente de sonorizare şi de lumini vor fi instalate pe scena grandioasă din Piaţa Sfatului. Spectacolul vizual asigurat de luminile de scenă şi cele arhitecturale va fi întregit de imagini video proiectate pe panouri LED.

Structura gradenelor pentru spectatori e deja montată şi mai trebuie instalate doar scaunele.

În paralel, TVR şi Muzeul Judeţean de Istorie lucrează la o surpriză pentru fanii şi iubitorii Festivalului Cerbul de Aur.

Irina Negraru, şef Serviciul Arhivă Media şi Documentare TVR: Noi aici pregătim o surpriză iubitorilor Cerbului de Aur, celor care vor veni la festival, celor care de 50 de ani sunt alături de Cerbul de Aur.

Nicolae Pepene, directorul Muzeului Judeţean de Istorie Braşov: De marţi, 28 august, vă aşteptăm la Casa Sfatului pentru o surpriză istorică.

Vestea că Cerbul se întoarce a ajuns chiar şi peste ocean. Mai mulţi români stabiliţi de mult timp în străinătate vor să vină la festival.

De azi au început să sosească primii artişti. Deocamdată, se acomodează cu oraşul, iar peste cîteva zile vor putea începe şi repetiţiile pe scenă.

Cei care doresc să îşi cumpere bilete la Cerbul de Aur au la dispoziţie mai multe variante. Fie de pe site-ul eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor partenere.

RECOMANDĂRI