Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Festivalul internaţional Cerbul de Aur începe astăzi. Evenimentul este transmis în direct de TVR MOLDOVA, de la ora 20.30

Doar câteva ore ne mai despart de startul festivalului internaţional Cerbul de Aur. Miercuri seară, în Piaţa Sfatului vor răsuna melodiile laureaţilor din alte ediţii, iar joi vor urca pe scenă cei 18 artişti care concurează pentru marele premiu. Marţi s-au făcut ultimele repetiţii, iar trecătorii norocoşi au reuşit să îi vadă în premieră pe cei care vor face scena să vibreze.

Accesul în arenă se face în fiecare zi a festivalului, de la ora 18.45, prin patru puncte. Porţile se închid la ora 20.20

Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate de TVR 1, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi TVR HD, în perioada 29 august – 2 septembrie, de la ora 20.30.

(w620) Regulament

Pe tot parcursul festivalului, publicul poate intra în arenă de la ora 18.45, porţile urmând a se închide la ora 20.20, întrucât este un eveniment televizat. Pentru accesul în Piaţa Sfatului sunt amenajate 14 porţi şi 4 puncte de acces A, B, C şi D – trei în Strada Mureşenilor şi unul în Strada Albert Hirscher. Astfel, pentru spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25, recomandarea organizatorilor este de a folosi intrarea din Strada Mureşenilor cea mai apropiată de scenă, iar cei care au bilete cu locuri plasate începând de la rândul 26 au la dispoziţie celelalte trei intrări. Accesul la locurile din tribună se face pe scările care se află în spatele tribunei.

Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brăţară care va avea culori diferite în fiecare zi.

Ultimele repetiţii

Emoţiile se adună în Piaţa Sfatului din Braşov, unde artiştii care vor urca pe scenă pun la punct ultimele detalii, iar orchestra repetă fiecare notă care va răsuna timp de cinci nopţi la poalele Tâmpei. Fiecare concurent are o ţintă clară: să pună mâna pe trofeul Cerbul de Aur.

Braşovenii şi turiştii s-au oprit în zona amenajată pentru festival ca să îi asculte pe concurenţi în ultimele ore de repeţii. Câţiva norocoşi au reuşit chiar să se apropie de scenă şi să îi vadă în premieră pe cei care vor cânta în Piaţa Sfatului.

Pentru a câştiga trofeul, cei 18 concurenţi trebuie să fie atenţi cum se prezintă pe scenă. Juraţii sunt cu ochii pe ei, iar în acest an, trei români vor acorda note tuturor cântăreţilor.

Cu ocazia acestei ediţii aniversare, la Muzeul de istorie din Braşov a fost deschisă o expoziţie unde pot fi revăzute momente importante din ediţiile trecute ale festivalului. Aceasta va fi deschisă până pe 2 septembrie.

Similare
RECOMANDĂRI