Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Emoţii în Piaţa Sfatului din Braşov înaintea începerii Festivalului Cerbul de Aur. Cei 18 concurenţi pun la punct ultimele detalii

În doar câteva ore se deschid porţile unui tărâm de poveste. La opt şi jumătate începe festivalul internaţional Cerbul de Aur. Piaţa Sfatului din Braşov va răsuna de melodii mai vechi sau mai noi, dar toate vor face scena să vibreze. Ionuţ Gheorghe ne aduce ultimele noutăţi şi ne vorbeşte despre emoţia din culise.

Emoţiile se adună în Piaţa Sfatului din Braşov unde artiştii care vor urca pe scenă pun la punct ultimele detalii, iar orchestra repetă fiecare nota care va răsuna timp de 5 nopţi la poalele Tâmpei. Fiecare concurent are o ţintă clară: să pună mâna pe trofeul Cerbul de Aur.

România este reprezentată de Ovidiu Anton, Dora Gaitanovici şi Raluca Blejuşcă.

Pentru proba la care concurenţii vor interpreta o piesă românească Ovidiu Anton a ales "Copacul" "pentru că este o capodoperă a muzicii româneşti" şi pentru că el "consideră că mesajul de demnitate naţională se potriveşte atât cu creaţia sa cât şi cu anul în care se ţine Cerbul de Aur"

Raluca Blejuşcă spune că scena Cerbului de Aur este una dintre cele mai frumoase şi mai importante scene din România.

Dora Gaitanovici mărturiseşte că nu a prins foarte multe ediţii ale Cerbului de Aut, dar cele pe care le-a prins au marcat-o.

Pentru a câştiga trofeu, cei 18 concurenţi trebuie să fie atenţi cum se prezintă pe scenă. Juraţii sunt cu ochii pe ei, iar în acest an, trei români vor acorda note tuturor cântăreţilor.

Aceştia sunt:

Inis Neziri (Albania)

Amaliya Margaryan (Armenia)

Kaye Olivier Fabian C (Belgia)

John Karayiannis (Cipru)

Kelly-Joyce Bale (Franţa)

Ryan O’Shaughnessy (Irlanda)

Omer Netzer (Israel)

Damiano Borgi (Italia)

Tiziana Camelin (Italia)

Dinara Kairova (Kazakhstan)

Antonia Gigovska (Macedonia)

Karl William Lund (Marea Britanie)

Lidia Isac (Republica Moldova)

Dora Gaitanovici (România)

Ovidiu Anton (România)

Raluca Blejusca (România)

Sebastian Schmidt (San Marino)

Jorge Gonzalez (Spania).

Similare
RECOMANDĂRI