Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Concurenţi de top la Cerbul de Aur 2018

În acest an, pe scena Cerbului de Aur, vor urca 18 concurenţi din 15 ţări. Printre ei se numără şi un reprezentant din Republica Moldova. Haideţi să aflăm cine sunt cei care vor lupta pentru marele trofeu al festivalului, în valoare de 25 de mii de euro.

Dinaya din Kazahstan este cântăreaţă pop şi actriţă. Se consideră o prezenţă cameleonică, din acest motiv îşi schimbă frecvent numele de scenă.
 
Dora Gaitanovici este din Romania şi are doar 18 ani. Studiază pianul, saxofonul, face canto şi este pasionată de jazz, blues, rock, de muzica clasică, dar şi de cea folclorică.
 
Inis Neziri s-a născut în Tirana, Albania. Cântă de când a învăţat să vorbească, dar cariera sa muzicală a început oficial pe când avea 12 ani.
 
John Karayiannis a absolvit şcoala de muzică Kyriakides din Limassol, unde a primit lecţii de la renumitul profesor de canto Christos Kyriakides.
 
Ovidiu Anton reprezintă România. După ce a primit cadou o chitară, la vârsta de cinci ani, un an mai târziu, artistul a câştigat primul său festival de muzică pentru copii.
 
Descendenta unei familii cu sânge albastru, în care muzica este un mod de viaţă, Kelly Joyce din Franţa are o carieră internaţională fulminantă.
 
Omer Netzer din Israel este unul dintre cei mai importanţi şi fascinanţi muzicieni, cu o prezenţă vocală puternică şi o carismă hipnotică!
 
Karl William Lund din Anglia a concurat contra a peste 500 de înscrişi în preselecţiile pentru Eurovision 2016, când piesa sa „Miracle” a fost votată numărul unu de către un grup de experţi.
 
În audiţia de deschidere “Britains Got Talent”, Ryan O’Shaughnessy din Irlanda a interpretat melodia „No Name”, care a acumulat peste 47 de milioane de vizualizări pe YouTube.
 
Din Republica Moldova participă Lidia Isac. Aceasta a fost numită ”Mica Edith Piaf” datorită vocii sale.
 
Damiano Borgi din Italia are o impresionantă carieră pe scenă, fiind cunoscut în calitate de solist de operă, de musical, dar şi drept membru al unei trupe rock.
 
Tot din Italia este şi Tiziana Camlin, o artistă care abordează cu mare uşurinţă diferite genuri muzicale.
 
Amaliya Margaryan vine din Armenia si cântă de la vârsta de patru ani, iar de la doisprezece ani compune melodii. Dragostea pentru muzică se îmbină perfect cu cea pentru justiţie, Amalyia fiind avocat de profesie.
 
Carismaticul Jorge González a cucerit Spania, odată cu participarea în cadrul emisiunii “La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul doi în finală.
 
Olivier Kaye din Belgia are mai multe talente. Îi place să cânte, să joace în musicaluri, adoră cărţile şi mâncarea. În curând va fi şi profesor de şcoală primară.
 
În cele peste două decenii de carieră, Raluca Blejuşcă din România a obţinut premii prestigioase şi a lansat hituri adorate de mii de oameni.
 
Sebastian Schmidt, cunoscut sub numele de Basti, este un cântăreţ din Germania. Născut şi crescut într-un mic oraş, Basti a decis încă de la o vârstă fragedă că doreşte să vadă lumea şi să-şi facă muzica cunoscută.
 
Antonia Gigovska s-a născut în 2001 la Skopje, Macedonia. Este în industria muzicală din 2012.
 
Festivalul “Cerbul de Aur” 2018 va fi organizat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, iar TVR MOLDOVA este coproducător al festivalului.
Similare
RECOMANDĂRI