Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cerbul de Aur începe cu vedetele trecutului

Prima seară a Festivalului Cerbul de Aur va fi dedicată artiştilor care au făcut istorie la Braşov. Publicul din Piaţa Sfatului şi telespectatorii TVR le vor asculta melodiile. Ediţia de anul acesta este una specială, cu artişti de top din ţară si străinătate. Unul dintre ei este James Blunt. Britanicul le-a transmis fanilor că este pregătit pentru marele eveniment.

James Blunt va cânta în a treia seară de festival, pe 31 august. În vârstă de 44 de ani, Blunt a fost ofiţer în armata britanică şi a luptat în războiul din Kosovo. În 2004 a debutat spectaculos în muzică, iar acum se bucură de succes în toată lumea. "You're Beautiful" , "Goodbye My Lover" sau "This Is The Life" sunt doar câteva dintre piesele care l-au facut celebru.

Organizatorii au anunţat deja programul primei seri de festival. Pe 29 august, îi vom asculta pe artiştii care au intrat în istoria Cerbului de Aur. De la Luminiţa Dobrescu, primul concurent din România care a cucerit trofeul... 

în prima seară vor mai cânta Andra şi artistul portughez de muzică fado, Paulo Braganca (Bragansa). El va interpreta şi melodii din repertoriul Mariei Tănase. Iar cei de la The Humans vor cânta, în premieră, două piese pe care abia le-au inregistrat în studio, dar şi melodii din arhiva festivalului.

Cerbul de Aur se va desfăşura iîn perioada 29 august - 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmis in direct de Televiziunea Română.

TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului din acest an.
Similare
RECOMANDĂRI