Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Programul Festivalului "CERBUL DE AUR" 2018

Până la Festivalul „Cerbul de Aur” au rămas mai puţin de 3 săptămâni. Dacă doriţi să ajungeţi la marele eveniment, puteţi participa la concursul lansat de Matinalii. Toate detaliile pot fi găsite pe pagina de Facebook a emisiunii.

Prima seară este o sărbătoare a celor care au fost laureaţi ai Festivalului Cerbul de Aur, de la Gigliola Cinquetti, Luminita Dobrescu la Paula Seling, Monica Anghel, Corina Chiriac, Laurentiu Cazan, Nico, Doru Tufis, Proconsul, Ovi, Luminita Anghel, Narcisa Suciu, Razvan Krivach. În seara inaugurală vor susţine recitaluri Gigliola Cinquetti, interpretul de fado Paulo Braganca, The Humans şi Andra.

În a doua seară a festivalului vor urca pe scenă cei 18 concurenţi, care vor interpreta prima piesă dintre cele două din concurs. Recitalurile vor fi susţinute de Linda şi Flavius Teodosiu, Loredana şi Amy Macdonald.

În cea de-a treia seară a festivalului, concurenţii vor interpreta a doua piesă, o melodie românească, la alegere. Alături de cei 18 concurenţi, pe scenă, în toate serile de concurs vor fi Big Bandul Radiodifuziunii române şi Orchestra Operei din Braşov, conduse de Ionel şi Andrei Tudor. Recitaluile vor fi susţinute de Horia Brenciu, Delia şi James Blunt.

În cea de-a patra seară a festivalului se vor decerna premiile şi vor susţine recitaluri Edvin Marton, The Motans, Eleni Foureira, Carla’s Dreams, dar şi... un invitat surpriză.

Ultima seară a festivalului este dedicată folclorului românesc, cu momente speciale susţinute de Cornelia şi Lupu Rednic, Ionut Fulea, Niculina Stoican, Viorica Macovei, Orchestra "Lăutarii" condusă de maestrul Nicolae Botgros şi Grigore Leşe. De asemenea, în premieră la "Cerbul de aur" în acest an, folclorul va fi prezentat în formă modernă de Damian Drăghici şi Alex Calancea.

Mai multe detalii despre festival aflaţi pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro şi pagina de facebook Cerbul de Aur.

TVR MOLDOVA este coproducător al evenimentului din acest an.
 
Similare
RECOMANDĂRI