Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Au mai rămas ore numărate pentru înscrierea la Cerbul de Aur 2018

Astăzi este ultima zi de înscriere la Festivalul Concurs ,,Cerbul de Aur”, 2018. Cei care vor să participe mai au la dispoziţie câteva ore pentru a depune dosarul. Ce urmează după perioada selecţiei concurenţilor, aflaţi acum.

Perioada de înscriere la Festivalul ,,Cerbul de Aur” a început la data de  20 iunie şi se încheie astăzi. Cei care doresc să participe, se pot înregistra până la sfârşitul zilei, pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro. Concurenţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-36 de ani. Se pot înscrie exclusiv solişti, secondaţi de cel mult 3 persoane pe scenă. Participanţii la Concurs se vor înscrie pentru selecţie cu două piese din repertoriul propriu, juriul de selecţie urmând să se expună şi în privinţa piesei pe care participanţii selecţionaţi o vor interpreta. Piesele înscrise nu pot depăşi 4 minute, iar negativele nu pot conţine dublaje ale liniei melodice principale.

Între 12 şi 18 iulie are loc jurizarea interpreţilor înscrişi în Selecţie. La data de 18 iulie va fi comunicat rezultatului Selecţiei. Concurenţii au la dispoziţie 24 de ore pentru a depune contestaţii. Vineri, pe data de 20 iulie, va avea loc soluţionarea eventualelor contestaţii, iar seara va fi anunţat numele concurenţilor concursului internaţional de interpretare. TVR nu va face publice informaţiile transmise de candidaţi pentru înscrierea în concurs, fără acordul acestora.

Ediţia 2018 va avea loc la Braşov, în Piaţa Sfatului, în perioada 29 august – 2 septembrie 2018. La data de 29 august se va desfăşura Gala Aniversară „Cerbul de Aur 50 de ani: 1968-2018”, în zilele de 30 şi 31 august va avea loc Concursul Internaţional de Interpretare. Pe întâi septembrie va fi organizată Gala Festivalului, iar la data de 2 septembrie – Gala Centenară. 

TVR MOLDOVA este coproducătorul evenimentului.
 
Similare
RECOMANDĂRI