Sărbătoarea Centenarului Unirii. O aeronavă Blue Air, personalizată cu portretul regelui Carol I
Sursa foto:airlinestravel.ro Vizualizari:

Sărbătoarea Centenarului Unirii. O aeronavă Blue Air, personalizată cu portretul regelui Carol I

Blue Air va sărbători împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire într-un mod inedit. Începând de astăzi, mai multe aeronave Blue Air vor fi personalizate pe fuselaj cu fotografii ale unor personalităţi importante din istoria noastră modernă.

Cu sprijinul Casei Regale a României, Blue Air prezintă noul livery pe aeronava Boeing 737-800NG (YR-BMP), în semn de celebrare a Centenarului şi pentru a-i omagia pe cei care s-au dedicat înfăptuirii unităţii naţionale, relatează Infoprut.

Prima aeronavă a campaniei este personalizată pe ampenajul vertical cu portretul regelui Carol I, cea mai importantă personalitate a istoriei recente, căruia se datorează modernizarea României şi fără de care nu ne-am putea imagina Marea Unire de la 1918.

Foto: airlinestravel.ro

La evenimentul de prezentare au luat parte Gheorghe Răcaru, directorul Blue Air, alături de reprezentanţii Casei Regale a României: Ion Tucă, directorul Casei Regale, Sandra Gătejeanu Gheorghe, director de Protocol al Casei Regale, şi Radu Ghină, consilier al Casei Regale.

RECOMANDĂRI