Marşul Centenarului a ajuns astăzi la Sibiu
Sursa foto:infoprut.ro Vizualizari:

Marşul Centenarului a ajuns astăzi la Sibiu

Flacăra Unirii a fost adusă marţi în inima Transilvaniei, la Sibiu. După ce au parcurs 300 de km din cei 1300 pe traseul Alba Iulia-Chişinău, participanţii la Marşul Centenar au ajuns în Piaţa Sfatului.

Zeci de unionişti din Bucureşti, Chişinău, Grătieşti, Piteşti, Botoşani şi alte localităţi din România şi Republica Moldova au purtat Flacăra Unirii în cea de-a treia etapă a Marşului Centenar, pe traseul Sighişoara–Apold-Agnita-Nocrich-Sibiu, anunţă Infoprut.

Am fost dornici să ne întâlnim cu sibienii astăzi, să îi invităm alături de noi în următoarea etapă a marşului. Până aici am avut ocazia să vedem locuri pe care în alt mod nu le-am fi văzut, am întâlnit oameni calzi, deschişi, patrioţi, care ne-au mărturisit că visul lor cel mai mare este Unirea. Împreună transformăm acest vis în realitate la Chişinău, pe 1 septembrie”, a declarat Ştefan Gabriel Lupu, vicepreşedinte pentru Muntenia al Acţiunii 2012.

Flacăra Unirii este purtată sub forma unei ştafete pe o distanţă de 1300 de km, în 11 etape a câte cinci zile, până la Chişinău. Cei care doresc să participe la Marşul Centenarului îşi pot alege una dintre etapele de aici: http://www.unire2018.ro/detalii_marsul_centenarului şi îl pot contacta pentru înscrieri pe Nicolae Capcelea, nr. tel. +40752421442, adresă e-mail – [email protected].

RECOMANDĂRI