Marşul automobilistic dedicat Centenarului Marii Uniri ajunge la Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Marşul automobilistic dedicat Centenarului Marii Uniri ajunge la Chişinău

Raidul Moldovei Iaşi-Chişinău – un marş automobilistic dedicat Centenarului Unirii, se desfăşoară sâmbătă şi duminică, 22 şi 23 septembrie, în România şi Republica Moldova.

Retromobil Club România împreună cu membrii Cluburilor de Automobile din R. Moldova vor organiza o paradă auto-retro în mişcare de la Iaşi până la Chişinău.

Startul a fost dat sâmbătă, la ora 10:00 la Iaşi, în faţa Palatului Culturii. Raidul se va desfăşura pe traseul Iaşi-Vaslui-Crasna. Participanţii urmează să ajungă sâmbătă la ora 14:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, unde va avea loc o expoziţie de maşini de epocă din România şi Republica Moldova şi un concert. Evenimentul este susţinut de Federaţia Internaţională a Vehiculelor Istorice.

Duminică, de la ora 09:30, coloana de maşini se va deplasa pe traseul Chişinău – Orheiul Vechi.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va permite dezvoltarea mişcării retromobiliste din R. Moldova, stabilirea unor relaţii de strânsă prietenie între cluburile din Republica Moldova şi cele din afara ţării, precum şi promovarea  imaginii turistice a Republicii Moldova, scrie radiochisinau.md.

RECOMANDĂRI