Politic

Guvernul a trimis la primărie cerere de rezervare a PMAN pentru Adunarea „Moldova Europeană”. Daniel Vodă: Nu am fost convocați la discuții

post-img
PMAN

Într-o conferință de presă susținută astăzi, Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a precizat că Executivul a trimis cerere la primăria Chișinău de rezevrare a PMAN pentru Adunarea „Moldova Europeană” din 21 mai, dar încă nu a primit niciun răspuns.

„Referitor la rezervarea Pieții Marii Adunări Naționale, Cancelaria de Stat a trimis un demers în adresa Primăriei Chișinău, în care am argumentat necesitatea rezervării Pieții. Contrat unor declarați făcute în spațiul public de către oficiali ai Autorității Locale, nu am văzut un efort de convocare a reprezentanților Cancelariei de Stat pentru a discuta rezervarea în data respectivă. Suntem în continuare deschiși”, a declarat Daniel Vodă.

Amintim că, pe 10 aprilie, președintele Maia Sandu a anunțat lansarea inițiativei de convocare a Adunării naționale Moldova Europeană. Aceasta va fi organizată la 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter