Social

Lucruri suspecte, găsite acasă la bărbatul bănuit de dispariția fetei din Orhei. Poliția face apel către cetățeni să îi sesizeze dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu suspectul în acest caz

video

În contextul dispariției tinerei de 19 ani, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, Poliția face apel către cetățeni, în special femei, să îi sesizeze de urgență dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.

Potrivit oamemilor legii, este vorba despre șoferul în mașina căruia a urcat fata în acea seară. 

În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei.   

„În timp, bărbatul s-a schimbat  fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata.   Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați-ne  060033442”, precizează oamenii legii.

Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.

Citiți și:

Suspectul în cazul dispariției tinerei însărcinate din Orhei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter