Actualitate

Un nou incendiu la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău

post-img
Liceul Liviu Deleanu

Astăzi, 23 aprilie 2024, pompierii din Chișinău, au fost solicitați la lichidarea unei noi arderi, izbucnite în incinta Liceului Teoretic Liviu Deleanu, de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 11:34. La fața locului au fost îndreptate două echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, la fața locului, angajații IGSU au stabilit că focul a izbucnit în interiorul unei încăperi auxiliare de la etajul doi, informează IGSU.

Elevii și personalul didactic au fost evacuați de urgență, iar arderea a fost stinsă de angajații liceului cu ajutorul mijloacelor primare de intervenție, stingător, înaintea intervenției salvatorilor. 

Potrivit IGSU, focul a afectat câteva bunuri materiale păstrate pe masa din încăperea auxiliară. În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Amintim că în urmă cu aproape două săptămâni, liceul a fost cuprins de un incendiu și aproape 60 de salvatori au intervenit să stingă focul. În urma incidentului, în mai multe şcoli din Chişinău au fost incepute verificări.


Ieri, elevii de la Liceul Teoretic "Liviu Deleanu" din Chișinău au revenit în bănci, după două săptâmâni de la incendiul din şcoală.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter