ARENA OLIMPICĂ

ARENA OLIMPICĂ

Transmisiunile de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud sunt însoţite, la TVR MOLDOVA, de un nou program sportiv. Emisiunea „Arena Olimpică” care este transmisă în direct, din studioul TVR din Chişinău, începând cu 9 februarie, de luni până sâmbătă, de la ora 21:00. În fiecare seară, jurnalistul Dragoş Bocanaciu şi invitaţii săi, nume de marcă din sportul românesc, discută cele mai importante evenimente de la PyeongChang şi analizează evoluţiile sportivilor.


Dragoş Bocanaciu, jurnalist sportiv cu o experienţă de peste 22 de ani, declară că a fost implicat într-un fel sau altul în reflectarea tuturor Jocurilor Olimpice (de vară sau de iarnă) desfăşurate în acest interval. Olimpiada de la PyeongChang este un eveniment aşteptat cu nerăbdare de Dragoş, care s-a mutat de la Bucureşti la Chişinău pentru programul „Arena Olimpică”.

„Este extraordinar că Televiziunea Română transmite aceste Jocuri Olimpice în Republica Moldova în comentariul jurnaliştilor TVR, care sunt adevăraţi profesionişti. Sunt convins că împreună vom reuşi să explicăm sporturile de iarnă cât mai bine, astfel încât să fie apreciate de publicul larg la adevărata lor valoare”, a spus Dragoş Bocanaciu.