Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PSRM acuză guvernarea de banii irosiţi pentru programul "Drumuri Bune"

Drumuri bune, doar până a venit iarna. Partidul Socialiştilor acuză guvernarea că a investit peste un milliard de lei în drumuri care s-au şi stricat, în prag de iarnă. Reprezentanţii PSRM au organizat astăzi un flashmob în faţa Parlamentului Republicii Moldova.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că drumurile reparate de guvernare din bugetul public au servit doar până în luna noimbrie. Aceşti bani puteau fi cheltuiţi în alte scopuri, spun socialiştii.
 
"Putem vedea după primele semnele ale iernii iată în ce stare se află acele aşa-zise «Drumuri bune». Pentru toată această frumusaţă, statul, bugetul public a plătit un milliard 700 milioane de lei, ceea ce este egal de exemplu cu 45 de grădiniţe, peste 25 de şcoli sau de exemplu trei mii de locuinţe sociale", a declarat Vlad Batrîncea.
 
Deputatul PSRM susţine că nimeni nu a verificat calitatea acestor drumuri, iar lucrările ar fi fost făcute la preţuri exagerate. Contactaţi de TVR Moldova nici purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari şi nici vicepreşedinte partidului, Vladimir Cebotari, nu au răspuns la telefon pentru a comenta aceste acuzaţii.
Similare
RECOMANDĂRI