Nicolae Botgros se retrage din cursa electorală
Sursa foto:Nicolae Botgros/Facebook Vizualizari:

Nicolae Botgros se retrage din cursa electorală

Nicolae Botgros s-a răzgândit: nu mai vrea să devină deputat şi vrea să îşi continuie cariera de artist. Acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook că a decis să se retragă din cursa electorală.

Acesta spune că, în cele două săptămâni de campanie electorală, a înţeles „cât de diferit este să fii printre oameni prin muzică şi ca politician”. Decizia de a renunţa la cariera de politician a venit după ce a primit mai multe „propuneri importante” de concerte în acest an, astfel, spune Botgros, s- a trezit în faţa unei dileme: fie să le facă pe amândouă, cu riscul de a nu le face bine pe niciuna, fie să refuze concertele ori politica.

Astfel, Nicolae Botgros spune că a ales muzica şi va renunţa la intenţia de a ocupa un fotoliu în Parlament.

TVR MOLDOVA aminteşte că Nicolae Botgros a fost înregistrat pe Circumscripţia uninominală nr. 42 Cantemir în calitate de Candidat la funcţia de Deputat.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul

Prima orchestră dirijată de Nicolae Botgros a fost „Ciocârlia” de la Edineţ. În 1973 este violonist în Orchestra „Mugurel” a Filarmonicii, apoi la „Joc”, ca în 1978 să devină director artistic şi prim-violonist la „Lăutarii”.

Nicolae Botgros este cetăţean de onoare a raionului Cahul, în cinstea acestuia fiind denumit şi Palatul Culturii din mun. Cahul.

Similare
RECOMANDĂRI