Ilan Caşu dă asigurări că Ivan Diacov va distruge corupţia din Chişinău. Vasile Costiuc: Primăria trebuie reformată
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ilan Caşu dă asigurări că Ivan Diacov va distruge corupţia din Chişinău. Vasile Costiuc: Primăria trebuie reformată

Noi promisiuni electorale din partea reprezentanţilor canditaţilor la şefia Capitalei. În cadrul dezbaterilor de la TVR MOLDOVA formaţiunea „Democraţia Acasă” şi „Partidul Nostru” au încercat să convingă locuitorii oraşului Chişinău să voteze pentru candidaţii săi la alegerile din 20 octombrie.

Ilan Caşu, reprezentantul candidatului Partidului Nostru, Ivan Diacov, la alegerile primarului municipiului Chişinău declară că cea mea mare problemă a oraşului este corupţia şi de aceea partidul a ales ca un procuror să candideze pentru şefia Capitalei. 

"În viziunea noastră un om cu experienţă, ca Ivan Diacov, care ştie pe de rost Codul Penal, este persoana potrivită care să dea apreciare leglă acelor ilegalităţi cre se comit în primăria Chişinău."

Caşu a mai declarat că partidul său va propune înfiinţarea unui call centru 24/ 24 unde cetăţenii vor putea depune plângeri şi petiţii în mod transparent. 

 Vasile Costiuc reprezentantul lui Boris Volosatîi candidatul Partidului „Democraţia Acasă”, a declarat că oraşul are nevoie de o instituţie municipală reformată. 

"A rămas aceeaşi instituţie pe care am moştenit-o din URSS cu o sumedenie de întreprinderi, instituţii subordonate şi direcţii pe care până la urmă niciun primar nu le-a înţeles cu ce se ocupă acestea. Avem o lipsă totală de transparenţă."

La 20 octombrie 2019 în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale. 
RECOMANDĂRI