Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Blocul electoral ACUM promite scoaterea ţării din izolarea internaţională, după alegeri

Depunerea cererii de aderare la Uniunea Europeană până în anul 2023 şi restabilirea asistenţei financiare din partea partenerilor externi în primele luni după alegeri. Sunt doar câteva dintre promisiunile blocului electoral ACUM, în eventualitatea în care va prelua guvernarea, după alegerile parlamentare din 2019. Membrii şi simpatizanţii blocului ACUM au organizat un flashmob în faţa Ministerului de Externe, în timpul căruia au tăiat o sârmă ghimpată. Astfel au vrut, deocamdata simbolic, să scoată ţara din captivitate.

Membrii şi simpatizanţii blocului ACUM au agăţat pozele guvernanţilor şi magistraţilor de la Chişinău pe o sârmă ghimpată. Potrivit opozanţilor puterii, guvernarea s-ar face vinovată de izolarea Republicii Moldova pe plan international.
 
Membrii blocului ACUM le cer cetăţenilor participarea masivă la urne la 24 februarie, pentru a scoate ţara din captivitatea în care o ţine actuala guvernare.
 
Pe circumscripţia naţională, blocul electoral ACUM este al doilea pe buletinul de vot. Blocul ACUM a fost constituit prin fuziunea Partidului Acţiune şi Solidaritate şi a Platformei Demnitate şi Adevăr.
Similare
RECOMANDĂRI