Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Blocul ACUM şi-a lansat angajamentul politic asumat în domeniul educaţiei

Salarii majorate pentru dascăli, excluderea birocraţiei din sistemul educaţiei şi eliminarea totală a plăţilor neformare percepute in prezent în şcoli şi grădiniţe. Sunt doar câteva dintre promisiunile făcute alegătorilor de membrii blocului electoral ACUM, în preajma alegerilor parlamentare. Alianţa electorală şi-a făcut astăzi public angajamentul în domeniul educaţiei, asumat în faţa cetăţenilor.

Liderii blocului ACUM le promit angajaţilor din sistemul educaţional instituţii de învăţământ moderne dar şi salarii decente, pentru a opri plecarea masivă a cadrelor didactice în străinătate.

Liderii ACUM spun că fenomentul migraţiei a pustiit şcolile şi grădiniţele din Republica Moldova şi propun redresarea situaţiei prin alocarea de fonduri suplimentare din buget pentru domeniul educaţiei.

Blocul electoral ACUM şi-a mai lansat angajamentele în domeniul sănătăţii, justiţiei şi integrării europene. La alegerile din 24 februarie, in circumscripţia naţională Blocul Electoral ACUM va ocupa poziţia a doua pe buletinul de vot.
 
Similare
RECOMANDĂRI