VIDEO. Dorin Chirtoacă uită de rivalitate şi face un apel către alegători alături de premierul Maia Sandu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Dorin Chirtoacă uită de rivalitate şi face un apel către alegători alături de premierul Maia Sandu

Fostul primar general al municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă a uitat de rivalitatea cu blocul ACUM şi a filmat un apel către alegătorii din capitala Republicii Moldova.

Mai mult decât atât, Chirtoacă se afişează alături de prim-ministrul Maia Sandu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul edil îndeamnă chişinăuienii să iasă pe 3 noiembrie la vot şi să-l susţină pe candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase contra socialistului Ion Ceban.

„Veniţi la alegeri, duminică, 3 noiembrie! Aşa cum ne-am asumat anterior, noi chemăm pe toţi să se mobilizeze împotriva lui Ceban, Dodon şi a socialiştilor. Primul-ministru, doamna Maia Sandu, face apel de mobilizare la vot şi, cum este firesc, de susţinere a candidatului blocului ACUM! Veniţi la vot, să continuăm dezvoltarea europeană şi românească a Chişinăului”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Anterior Dorin Chirtoacă a fost foarte critic la adresa lui Andrei Năstase pe care l-a acuzat de scheme frauduloase la Banca de Economii şi la Aeroportul Chişinău împreună cu naşul său Viorel Ţopa.

Similare
RECOMANDĂRI