Victor Chironda şi-a anunţat public intenţia de a candida pentru la funcţia de Primar al Municipiului Chişinău. „Promit să rezolve toate problemele”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Victor Chironda şi-a anunţat public intenţia de a candida pentru la funcţia de Primar al Municipiului Chişinău. „Promit să rezolve toate problemele”

Consilierul municipal Victor Chironda, şi-a anunţat public intenţia de a participa la alegerile locale din 2019 pentru funcţia de Primar al Municipiului Chişinău.

Viitorul pretendent pentru fotoliul de primar a făcut deja primele promisiuni - „Promit să rezolve toate problemele, dar au generat doar haos şi mizerie.”

„Chişinăul arată oribil. E anul 2019, dar orăşenii sunt impuşi să locuiască într-o junglă de beton şi corupţie. Doar în ultima lună am răsuflat împreună aer poluat, ne-am îmbulzit în ambuteiaje, am văzut cum sistemele esenţiale ale oraşului eşuează. Fiecare se descurcă cum poate.

În viziunea mea acesta este rezultatul a 30 de ani de politizare a administrării oraşului. Chişinăul a fost mereu condus de politicieni care aruncă cu declaraţii în ambuteiaje. Politicieni, care au despre poluarea rîului Bîc doar opinii. Care ne mint cu conflicte inventate ca să ne distragă atenţia de la corupţia din care se hrănesc. Oameni care folosesc primăria şi consiliul municipal pentru a-şi promova interesele personale şi de partid. Chişinăul este victimă a răfuielilor dintre politicieni,” a scris Chironda pe pagina sa de Facebook. 

În curând acesta va anunţa mai multe detalii privind programul, echipa, modul de participare şi planurile pentru campania electorală.

Similare
RECOMANDĂRI