Tinerii sunt invitaţi să creeze postere motivaţionale pentru alegerile din 20 octombrie 2019
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tinerii sunt invitaţi să creeze postere motivaţionale pentru alegerile din 20 octombrie 2019

30 de tineri şi tinere talentaţi/talentate în desen sau ilustrare grafică vor putea participa în perioada 13-15 septembrie 2019 la Atelierul de creaţie în domeniul electoral VotART. Evenimentul este organizat de Comisia Electorală Centrală şi PNUD Moldova.

Timp de trei zile, participanţii vor crea postere motivaţionale. Trei dintre acestea, selectate de un juriu, vor ajunge la secţiile de votare din localităţile Republicii Moldova, în cadrul scrutinului din octombrie 2019. Pe lângă acestea, echipele câştigătoare vor obţine premii din partea organizatorilor.
Atelierul VotART este dedicat tinerilor şi tinerelor pasionaţi/te de desen şi ilustrare grafică,  cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, fie studenţi/studente, elev/eleve, sau deja care activează în domeniul artelor plastice, graficii şi design-ului.

Persoanele interesate să participe la Atelierul de creaţie în domeniul electoral VotART, sunt invitate să se înregistreze individual sau cu echipa (formată din 2 membri) la rebrand.ly/votart.

Data limită pentru înregistrare este 9 septembrie, ora 18.00. Echipele selectate vor fi contactate pe email sau prin telefon de către organizatori.
Posterele selectate pentru a fi expuse la secţiile de votare vor fi anunţate pe 15 septembrie, de Ziua Internaţională a Democraţiei.
Atelierul de creaţie se desfăşoară în cadrul proiectului PNUD „Consolidarea democraţiei în Moldova prin alegeri incluzive şi transparente”, finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chişinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare şi Ambasada Olandei prin Programul Matra.
 
Similare
RECOMANDĂRI