Ruslan Codreanu, despre mirosul din Chişinău: „Problema nu este de la staţia de tratare a apei. Sunt agenţi economici care încalcă legislaţia”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ruslan Codreanu, despre mirosul din Chişinău: „Problema nu este de la staţia de tratare a apei. Sunt agenţi economici care încalcă legislaţia”

Fostul primar interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu, a depus astăzi actele pentru înrgeistrarea grupului de iniţiativă şi cererea privind eliberarea listelor de subscripţie, în vederea colectării semnăturilor pentru susţinerea sa în calitate de candidat independent la funcţia de primar al Capitalei.  

Fostul primar interimar a declarat că a decis să candideze independent pentru că toate proiectele iniţiate trebuie duse la bun sfârşit, „indiferent că sunt proiecte de curăţare a colectoarelor, de reparaţie a trotuarelor sau de reconstrucţie a grădiniţelor”.
 
„Astăzi, la 2 septembrie 1920 de copii trebuiau să intre în grădiniţe, ceea ce nu s-a întâmplat din păcate”, a declarat Codreanu, subliniind că proiectele de construcţie şi reconstrucţie a grădiniţelor au fost oprite”, a spus Codreanu.

În acelaşi timp, Codreanu a dat asigurări că în spatele său nu stă niciun partid politic, nici PPEM, şi nici PD.

Ce ţine de problema mirosului urât din Chişinău din ultima perioadă, Ruslan Codreanu spune că nu staţia de epurare este problema, ci agenţii economici care încalcă legislaţia, fiind necesară intervenţia Agenţiei de Mediu.

„Noi am făcut demersurile necesare la timpul respectiv. Am fost şi la gunoiştea de la Truşeni, şi v-am arătat cum se fac deversări în lacul de acumulare de la Ghidighici, din păcate lucrurile ilegale continuă şi organele nu se sesizează”, a declarat Codreanu.

Pentru campania electorală, fostul primar interimar spune că îşi doreşte „cât mai puţină politică, cât mai puţine speculaţii şi acuzaţii deşarte şi profesionalism în capul mesei”.
 
Similare
RECOMANDĂRI