Reacţia candidatului PSRM pentru Primăria Chişinău la anunţarea candidatului blocului ACUM. Va afecta alianţa?
Sursa foto:Agora Vizualizari:

Reacţia candidatului PSRM pentru Primăria Chişinău la anunţarea candidatului blocului ACUM. Va afecta alianţa?

Socialistul Ion Ceban spune că va candida la funcţia de primar al Municipiului Chişinău, indiferent de decizia blocului ACUM de al înainta drept candidatul blocului ACUM pe Andrei Năstase, pentru alegerile din 20 octombrie.

Ion Ceban spune că  impactul campaniei asupra functionalităţii alianţei ACUM-PSRM va fi determinat de comportamentul abordat În campanie de candidaţi si echipele lor.

„Bunaoara eu nu voi face campanie pentru concurentii electorali, ci pentru locuitorii chisinaului.

Am fost un reprezentant activ al oamenilor in consiliul municipal si asteptarile oamenilor sunt prioritatea mea. Sper din tot sufletul ca aceste alegeri vor fi o competiţie de programe, oferte, soluţii pentru problemele capitalei. Prea mult timp s-a vorbit despre orice numai nu despre problemele capitalei, ale oamenilor. De aceea, avem ceea ce avem,” a scris Ceban pe o reţea socială.

Astăzi Andrei Năstase a anunţat public că este candidatul blocului ACUM la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. 

În iunie 2018 Ion Ceban s-a mai duelat odată cu Andrei Năstase pentru funcţia de primar al capitalei, în urma cărea învingător a ieşit Năstase, însă aşa şi nu a mai ajuns în fruntea primăriei, deoarece alegerile au fost declarate nevalide pe motiv că  live-urile pe facebook făcute de primarul ales în ziua scrutinului ar fi o încălcare în măsură să afecteze rezultatele.

Similare
RECOMANDĂRI