Răspunsul lui Andrei Năstase la „oferta” lui Ion Ceban: „Mi se pare nedrept”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Răspunsul lui Andrei Năstase la „oferta” lui Ion Ceban: „Mi se pare nedrept”

După ce Ion Ceban a declarat că, dacă ajunge primar al Chişinăului, va ceda Blocului ACUM două funcţii de pretor şi două funcţii de viceprimar, Andrei Năstase spune că i se pare „nedrept” ca contracandidatul său să vină cu o astfel de ofertă.

„Eu, chiar şi în calitatea mea de primar ales, nu fac aceste lucrui. Eu nu impart funcţiile în stânga şi în dreapta. Mi se pare nedrept să se apuce să împartă funcţii” a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

În acelaşi timp, Andrei Năstase spune că nu va accepta o coaliţie cu socialiştii în Consiliul Municipal Chişinău (CMC), după modelul din Parlament, şi că va vota împreună cu oricine va propune sau va accepta poiecte bune pentru Chişinău.

„Asta nu mă împiedică să vin în CMC cu nişte proiecte foarte bune, care au fost deja implementate în Europa şi România, iar cei care sunt aleşi în CMC să fie buni şi să voteze aceste proiecte. Chiar vreau să văd pe cineva care o să refuze un proiect de modernizare a transportului public”, a declarat Năstase.

Amintim că ieri, Ion Ceban, care a luat cele mai multe voturi în primul tur la alegerile din Chişinău, a spus că dacă va câştiga şi turul doi va ceda Blocului ACUM doi viceprimari, doi pretori şi preşedintele Consiliului Municipal Chişinău.
 
Similare
RECOMANDĂRI