PNL este gata să discute cu alte partide unioniste despre desemnarea unui candidat comun la Primăria Chişinău
Sursa foto:http://pnl.md Vizualizari:

PNL este gata să discute cu alte partide unioniste despre desemnarea unui candidat comun la Primăria Chişinău

Partidul Naţional Liberal salută orice idee, propunere, ofertă de discuţii pe o platformă comună politică românească, pro-unionistă, în scopul unor proiecte şi decizii electorale.

Într-un comunicat de presă, PNL spune că are deja un candidat – încă neanunţat – pentru Primăria Chişinău şi a luat cunoştinţă de apelul public al ”Partidului Mişcarea Populară Antimafie”.

„PNL aşteaptă urgent propuneri concrete de participare la dialogul pe o platformă comună între partidele care intenţionează să depună candidaţi pentru Primăria Chişinău şi persoanele anunţate ca şi candidaţi independenţi. Adică, să participe la o discuţie despre care să fie claritate cine convoacă, unde se convoacă şi când concret urmează să aibă loc acest dialog”, se arată în comunicat.

Amintim că Partidul Politic Mişcarea Populară Antimafie nu înaintează un candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău la alegerile locale generale din 20 octombrie. La o conferinţă de presă, vicepreşedinta formaţiunii, Daniela Bodrug, a anunţat că partidul va sprijini un candidat unic al forţelor unioniste şi a chemat partidele politice unioniste să depună eforturi pentru identificarea acestuia.

Similare
RECOMANDĂRI