Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PL a organizat un flashmob prin care îndeamnă locuitorii Chişinăului să voteze

Partidul Liberal a organizat un flashmob, prin care îndeamnă locuitorii Chişinăului să iasă la vot pe 20 octombrie. Acţiunea a avut loc în Parcul "Valea Morilor". La eveniment a participat si Dorin Chirtoacă, candidatul liberal la funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

Dorin Chirtoacă a declarat că, în ziua alegerilor, cetăţenii au o şansă să le dea o palmă celor care i-au minţit.
 
„Vă chem să  veniţi la vot şi să decideţi fie revin la serviciu ca să-mi duc proiectele până la capăt, pentru că nu văd cine poate s-o facă, fie poftim alegeţi  pe altcineva. Cum doriţi, dar să veniţi la vot şi să decideţi dumneavoasâtră viitorul, să nu căutaţi după aceea cine-i de vină.”
 
Chirtoacă speră ca, după 20 octombrie, să poate reveni la muncă şi să-şi continue activitatea de primar general al oraşului.

„Pentru mine nu se pune problema de a candidat, eu am primit, în mod generos, din partea locuitorilor Chişinăului trei mandate, pentru mine se pune problema să revin la serviciu pentru a duce proiectele până la capăt. De ce? Pentru că nu văd pe nimeni care este în stare să o facă, pentru că ei nici nu-i interesează proiectele Chişinăului, proiectele europene.”
 
La flashmob au participat consilieri şi primari ai PL care candidează in alegerile de pe 20 octombrie.
Similare
RECOMANDĂRI