Mesajul lui Ruslan Codreanu pentru Ion Ceban: Aveţi de lucru. Aş fi ipocrit să spun că mă bucur
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mesajul lui Ruslan Codreanu pentru Ion Ceban: Aveţi de lucru. Aş fi ipocrit să spun că mă bucur

Candidatul independent care nu a fost înregistrat în cursa electorală a alegerilor de la Chişinău Ruslan Codreanu a venit cu cun mesaj în adresa lui Ion Ceban, candidat care va deveni noul primar de Chişinău, conform rezultatelor preliminare.

Codreanu scrie pe o reţea de socializare că nu se poate bucura de această vixtorie din moment ce toată campania a fost mimată şi dirijată, cu dezbateri jalnice.

„A fost clar şi s-au văzut aranjamentele. Dar nimic nu mi se pare mai important în momentul de faţă decât să lăsăm emoţiile deoparte, interesele de partid şi cele personale şi să vă concentraţi asupra problemelor cetăţenilor. Cele reale! Cele zilnice!”, se arată în postare.

„Chişinăul este un oraş de care avem de ce să fim mândri. Iar Dvs. trebuie să manifestaţi deschidere către toţi şi cei care v-au votat, şi cei care nu v-au votat, să nu vă mai victimizaţi, să aveţi un contact permanent cu socitatea civilă, cu media, să fiţi conectat la problemele cetăţenilor, să vă înconjuraţi de oameni bine pregătiţi, să nu împărţiţi funcţii”, îi mai spune Codreanu noului primar ales.

Fostul primar înterimar Ruslan Codreanu l-a îndemnat pe Ion Ceban să-i citească rapoartele de activitate şi să se apuce de lucru.

Similare
RECOMANDĂRI