UPDATE: VIDEO. Octavian Ţîcu: Nu îmi retrag niciun cuvânt spus în adresa lui Andrei Năstase, iar suportul meu este condiţionat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE: VIDEO. Octavian Ţîcu: Nu îmi retrag niciun cuvânt spus în adresa lui Andrei Năstase, iar suportul meu este condiţionat

Octavian Ţîcu a anunţat pe cine ca susţine în turul II la alegerile locale din Chişinău. Ţîcu declară că nu îşi retrag niciun cuvânt spus în adresa lui Andrei Năstase în campania electorală, iar suportul lui către Năstase este condiţionat. Candidatul PUN cere ca Andrei Năstase să promită că nu va face coaliţie cu Ion Ceban şi socialiştii în Consiliul Municipal, doar aşa va primi suport din partea lui.

UPDATE: Octavian Ţîcu va rămâne deputat independent în cadrul Blocului ACUM în Parlament, iar locul lui în Consiliul Municipal îl va ocupa Cornel Pântea.  

„În doar trei săptămâni am reuşit să creăm o alternativă politică, cârdăşiei Blocului ACUM cu Socialiştii, m-am angajat în această campanie electorală pentru a lupta împotriva lui Ion Ceban şi a socialiştilor.

Nu îmi retrag niciun cuvânt spus în adresa lui Andrei Năstase, iar suportul meu către Năstase în turul II va fi condiţionat dacă acesta nu va face coaliţie cu Ion Ceban şi socialiştii în Consiliul Municipal,” a declarat Ţîcu.

La alegerile de ieri, 20 octombrie, Octavian Ţîcu a obţiunut  4.76%, astfel s-a clasat pe locul 4 şi a obţinut un loc în Consiliul Municipal. 

Similare
RECOMANDĂRI