Ion Ceban a depus actele, pentru a fi înregistrat în cursa electorală: „În scurt timp vom veni cu oferta noastră pentru chişinăuieni”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ion Ceban a depus actele, pentru a fi înregistrat în cursa electorală: „În scurt timp vom veni cu oferta noastră pentru chişinăuieni”

Socialistul Ion Ceban, în prezent în funcţia de deputat  şi vicepreşedinte al Parlamentului, a depus astăzi pachetul de documente pentru înregistrarea sa în calitate de candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău din partea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova.

Socialistul spune că a decis să se aventureze în această cursă electorală pentru că „nu îi este indiferentă soarta Chişinăului”.

Ion Ceban spune că deţine soluţii pentru problemele Chişinăului şi le va face în curând publice.

„Ne propunem să venim cu o abordare mai aprofundată, în scurt timp vom veni cu oferta noastră pentru chişinăuieni.”

Candidatul mai spune că mizează pe un „comportament civilizat a tuturor participanţilor” în cursa electorală, iar aceasta va fi „dovada respectului nostru faţă de chişinăuieni”, a declarat Ion Ceban după depunerea pachetului de acte la CECE.

Declaraţiile au fost făcute de la o tribună instalată în incinta primăriei Chişinău, care avea sigla Chişinăului. Legat de acest detaliu, fostul primar al Chişinăului Dorin Chirtoacă, a spus că „este o încălcare a legii” şi că va seiza CEC şi va cere sancţionarea PSRM-ului, cu neadmiterea în cursa electorală.

„Nimeni, nici comuniştii nu şi-au permis să intre cu simbolurile de partid în Primăria Chişinău”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

„Chirtoacă poate să facă orice atâta timp cât acest lucru este prevăzut de lege. Dacă nu am făcut corect, suntem gata să ne cerem scuze”, a fost replica dată de Ion Ceban.
 
Similare
RECOMANDĂRI