Încă un pretendent la fotoliul de primar al Chişinăului. Ruslan Codreanu anunţă că va candida independent
Sursa foto:facebook.com/rucodreanu Vizualizari:

Încă un pretendent la fotoliul de primar al Chişinăului. Ruslan Codreanu anunţă că va candida independent

Fostul primar general interimar al Chişinăului Ruslan Codreanu a anunţat pe o reţea de socializare că va candida independet, la funcţia de primar al capitalei, la alegerile din toamnă.

„Am decis să candidez independent la primăria capitalei, deşi am primit propuneri de a candida din partea unor partide politice. În următoarele 2 săptămâni trebuie să reuşim să colectăm 10 000 de semnături. Numai cu sprijinul vostru pot să acumulez semnăturile necesare pentru a candida. Vreau să îmi oferiţi şansa să transformăm oraşul aşa cum îl dorim”, se arată în postare.

Codreanu mai spune că într-un an de interimat, a fost motivat să dovedească că se poate de făcut lucruri bune pentru Chişinău.

Da, nu se poate de comparat un an de interimat cu 4 ani de mandat, dar pot să mă mândresc de lucrurile care am reuşit să le dau viaţă, doar că cel mai mult mă indignează faptul că multe din proiectele începute de mine au fost stopate după ce am fost demis”, mai spune fostul edil al Chişinăului.TVR MOLDOVA aminteşte că din partea PSRM, deocamdată neoficial, candidatul pentru Primăria Chişinău este Ion Ceban. Din partea Blocului ACUM, ministrul de Interne Andrei Năstase dădea de înţeles anterior că ar putea să-şi ia revanşa pentru manadatul de primar de Chişinău din anul trecut, care a fost anulat. Dar, la fel ca şi în cazul socialiştilor, o decizie finală încă nu a fost luată.

Similare
RECOMANDĂRI