Ilan Şor revine?! „Dragi prieteni, iubiţi cetăţeni ai R. Moldova, eu vin la dumneavoastră”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ilan Şor revine?! „Dragi prieteni, iubiţi cetăţeni ai R. Moldova, eu vin la dumneavoastră”

Ilan Şor, liderul Partidului ŞOR, care nu se află de câteva luni în Republica Moldova, susţine că partidul său a decis, „în urma multiplelor solicitări din partea cetăţenilor” să participe la alegerile locale, în majoritatea localităţilor ţării. Anunţul a fost făcut, ca de obicei, prin intermediul uneui video postat pe pagina sa de Facebook, iar la sfârşit s-a adresat cetăţenilor: „Eu vin la dumneavoastră”.

„Bună ziua, dragi prieteni! Exemplul de la Orhei a demonstrat că Moldova poate avea drumuri bune, iluminat stradal modern, că în Moldova pot fi construite noi parcuri, că în Moldova pot fi grădiniţe pentru copii confortabile, că poate fi asigurat transport public de calitate. Noi am demonstrat că în Moldova se poate trăi bine.

Eu înţeleg că acest lucru nu convine niciunui partid politic, pentru că în timp ce toţi discută şi pălăvrăgesc, doar Partidul „ŞOR” face. Şi doar Partidului ŞOR i-a reuşit să demonstreze că în Moldova se poate trăi altfel. Da, eu înţeleg că nu ne doresc şi anume din acest motiv ne hăituiesc şi ne supun presiunilor. Dar, aşa cum a spus Mark Twain după ce şi-a citit necrologul „zvonurile despre moartea mea sunt prea exagerate”.

Sunt bucuros să vă anunţ astăzi că în urma multiplelor solicitări din partea cetăţenilor ţării noastre, Partidul ŞOR a decis să participe la alegeri în majoritatea localităţilor ţării, inclusiv în Capitală.

Da, sunt convins, după victoria candidatului nostru în localitatea Dvs. vom putea obţine aceleaşi rezultate pe care le-am obţinut la Orhei.

Dragi prieteni, iubiţi cetăţeni ai Republicii Moldova, eu vin la Dvs!” este mesajul lui Ilan Şor. 

Amintim că Ilan Şor, care a obţinut un fotoliu de deputat în Parlament, a părăsit Republica Moldova în perioada 14-17 iunie, traversând ilegal frontiera de stat şi evitând controlul vamal şi cel de frontieră. 

Similare
RECOMANDĂRI