Expertul în drept constituţional Teodor Cîrnaţ anunţă că intră în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Chişinău
Sursa foto:Radio Europa Liberă Vizualizari:

Expertul în drept constituţional Teodor Cîrnaţ anunţă că intră în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Chişinău

Teodor Cîrnaţ spune că a fost încurajat să-şi înainteze candidatura la funcţia de primar general al mun. Chişinău. Susţinut de Partidul "Voinţa Poporului", expertul în drept constituţional a hotărât să se implice în această cursă.

Pe o reţea de socializare, Teodor Cîrnaţ scrie că funcţia de primar general îi va da posibilitatea să-şi arate capacităţile individuale şi să demonstreze că printr-un singur mandat este posibil de transformat Chişinăul într-o capitală cu adevărat europeană şi prosperă, iar Primăria - în serviciul cetăţeanului.

„Sunt candidatul celor profund dezamăgiţi de fosta şi actuala guvernare, care au plasat şi plasează în funcţii publice persoane docile conducătorilor de partid şi au folosit şi folosesc Republica Moldova în interes personal”, scrie acesta în postare.Amintim că alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie. La acest scrutin, vor fi aleşi circa 900 de primari şi peste 11 mii de consilieri locali.
Similare
RECOMANDĂRI