Cum vor lupta candidaţii Blocului ACUM şi al Partidului Oamenii Muncii cu corupţia din Chişinău dacă ajung la Primărie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum vor lupta candidaţii Blocului ACUM şi al Partidului Oamenii Muncii cu corupţia din Chişinău dacă ajung la Primărie

Ieri, la dezbaterile electorale de la TVR MOLDOVA au fost un reprezentant al candidatului blocului ACUM, Andrei Năstase, Vasile Grădinaru şi reprezentantul Partidului Oamenii Muncii, Serghei Toma.

Vasile Grădinaru, reprezentantul lui Andrei Năstase la dezbaterile electorale de la TVR MOLDOVA a declarat că Năstase este unicul candidat credibil care poate aduce fonduri indispensabile dezvoltării durabile a Municipiului Chişinău. Fiind întrebat cum va lupta candidatul pe care îl reprezintă cu corupţia din Municipiu, Grădinaru spune că aprobarea unui plan urbanistic general şi ordinea în darea în exploatare a multor blocuri cu probleme în acte ar diminua corupţia din oraş.  

Fiind întrebat cum va lupta cu corupţia, reprezentantul Partidului Oamenii Muncii, Serghei Toma, a spus că însăşi aplicarea legii combate cu corupţia.

Toma, la rândul său a declarat că programul său electoral este numit sănătatea are prioritate, iar prioritar pentru acesta este de a construi un bussines centru la marginea Chişinăului pentru a atrage mai mulţi investitori în ţară.

 „Avem probleme care trebuie de rezolvat, trebuie să ne gândim unde mergem. Vreau să creăm un city care să scoată birourile din centrul oraşului, să eliminăm aceste probleme”.

Puteţi urmări emisiunea LIVE pe tvrmoldova.md sau pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA.
Similare
RECOMANDĂRI